De partners

Dit zijn dé partners van de designers in seizoen 4
DecoLegno is leverancier van hoogwaardig decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse designmerk Cleaf en Durasein®. Dit plaatmateriaal wordt door interieurarchitecten, -ontwerpers, -bouwers of meubelmakers gebruikt om kwalitatieve, esthetische en duurzame maatwerkinterieurs en meubelconcepten te ontwikkelen. De collectie onderscheidt zich door de voelbare structuren en hoogwaardige decors waardoor de uitstraling niet onder doet voor die van natuurlijke materialen zoals hout, leer, natuursteen of textiel. Je moet de materialen zien en voelen om te beleven hoe bijzonder ze zijn. Kijk voor meer inspiratie op DECOLEGNO.NL of plan een afspraak in de showroom.
The Mosaic Factory is al meer dan 30 jaar specialist in de productie en wereldwijde distributie van glas- en keramische mozaïek. Onder het motto ‘Let’s make something beautiful’ willen wij met ieder project de wereld mooier en meer bijzonder maken. Met onze passie voor mozaïek gaan wij met u op zoek naar de beste invulling van uw wensen. Zo leent ons uitgebreide assortiment vol vormen, maten en kleuren zich ook uitstekend voor maatwerk. Wij streven ernaar om u te ontzorgen en uw verwachtingen te overtreffen. Samen zorgen we ervoor dat uw project slaagt!
LXRYHOME verhuurt niet alleen luxe villa’s & appartementen, wij ontwikkelen, renoveren en bouwen ze ook (deels) zelf. Op Curaçao ontwikkelen en verhuren we exclusieve villa’s voor onvergetelijke vakanties en in Antwerpen en Brasschaat voor gasten die tijdelijk op zoek zijn naar luxe woonruimte vanwege bijvoorbeeld een verbouwing van hun eigen woning, een scheiding, zakenreis, familiebezoek of als expat. We bieden een full-service concept van zeer luxe en sfeervol ingerichte woningen met een eigen conciërge service.
Over the years, Eichholtz has grown into one of the world’s most well-known and reputable wholesalers of luxury design furniture, lighting and accessories. With a portfolio that spans nearly 4000 designs, launching up to 600 new products as part of two full collections each year, we offer a subtly modern take on classic typologies that ensures each product is unique and aspirational. The extraordinary breadth of our collections with a rich palette of materials and finishes works perfectly in a multitude of residential and commercial settings across the globe.
Haemers-Klinkers Interieur & Design. Hét adres voor unieke maatwerk oplossingen. Denk hierbij aan keukens, kledingkasten, badkamermeubels etc. Waarbij wij met ons jonge team ervoor streven om uw dromen om te zetten in werkelijkheid.
Partner Thermen Berendonck
Thermen Berendonck is een van de unieke wellnessresorts van Thermen Resort. Thermen Berendonck staat volledig in het teken van de magie van duizend-en-een-nacht. Authentieke sauna’s, unieke baden, Oosterse wellness rituelen en gerechten uit de Indiase keuken. De betovering van India voel je door het hele resort.
Wij zijn Mint Interieur, een interieurbouwer uit Raalte. We bouwen en ontwerpen hoogwaardige interieurs die karakter ademen. We beloven je te helpen bij het creëren van unieke ruimtes waarin jij je gelukkig voelt. Interieurs die voelen als thuis.
Partner Hous
Wij bouwen luxe, stijlvolle woningen, ongeacht de complexiteit van het bouwvraagstuk. We leggen de lat hoog, uw woning verdient namelijk alle aandacht en zorg die het nodig heeft. Door voortdurend te innoveren in bouwmethodes, -technieken en -materialen, zijn we in staat om meerwaarde te creëren en uitdagende bouwvraagstukken op te lossen. Zo is uw project van begin tot het eind in dezelfde goede handen. 
Cosentino Group is een wereldwijd Spaans familiebedrijf dat hoogwaardige innovatieve en duurzame materialen produceert en distribueert voor de wereld van design en architectuur. Met de merken Dekton, Silestone en Sensa heeft Cosentino materialen ontwikkeld die de schoonheid van natuursteen vereeuwigen.
Gardens Beyond Imaginations creëert unieke en exclusieve buitenruimtes. Van een persoonlijk en op maat gemaakt ontwerp tot en met de complete realisatie. GBI biedt één aanspreekpunt tijdens het gehele traject. Het enige dat jij hoeft te doen is genieten
Texture Painting situeert zich in de decoratieve schilderswereld en is gespecialiseerd in het schilderen en bekleden van alle mogelijke oppervlakken. Naadloze overgangen of muren en meubels met textuur, voor iedere stijl is er een specifieke toepassing op maat. Texture Painting is uitgegroeid van een hoogwaardig schildersbedrijf tot een totaalaanbieder van unieke, decoratieve technieken dat verder gaat dan het traditionele, zonder oog te verliezen voor het creëren en ontwikkelen van unieke, eigenzinnige interieurs. Bovendien is Texture Painting op het gebied van exclusieve schilder- en kalktechnieken toonaangevend. Een vaste collectie kalktexturen met bijhorend kleurenpalet, maar ook speciale crazy creations. Dit zijn custom-made technieken, waarbij in samenspraak met de klant op zoek wordt gegaan naar de ideale techniek of textuur die leidt tot hun unieke droommuur.
Een familiebedrijf met bijna 50 jaar ervaring  is de bron van sfeervolle warmte en gezelligheid.
In een persoonlijk gesprek komen wij tot het beste advies voor de mooiste duurzame sfeer- en warmte-oplossingen op het gebied van hout, gas, bio-ethanol en elektrische haarden. Geschikt voor elk type woning en elk interieur.
Partner Behaaglijk wonen
Behaaglijk Wonen levert de enige echte Lavasteen Gietvloeren van Nederland: Krasvast, Waterdicht, Uv-Bestendig en in elke kleur leverbaar. Meer weten? Bezoek onze grote showroom in het midden van het land en ervaar zelf onze hoge kwaliteit gietvloer.
Ontdek het vakmanschap van Schildersbedrijf Peter Deckers: een dynamisch familiebedrijf met jarenlange ervaring, flexibiliteit en expertise in speciale technieken. Van woonkamers tot complete hotels, wij brengen uitdagende projecten tot leven met oog voor detail en hoogwaardige afwerking. Uw projecten, groot of klein, zijn bij ons in vertrouwde handen
Maretti Lighting verkoopt niet zomaar lampen, wij creëren met onze verlichting overal de meest ultieme sfeerbeleving.In elke branche zijn wij dan ook herkenbaar aanwezig met onze lichtarchitectuur en onze brede expertise heeft geresulteerdin een zeer omvangrijke collectie designverlichting, samengebracht in onze showrooms in Almere.