De partners

DIT ZIJN DÉ PARTNERS VAN DE DESIGNERS IN SEIZOEN 1
Estetik Decor is een Luxury Lifestyle Brand gevestigd in Istanbul en gespecialiseerd in leerbewerkingen. De collectie is uitgebreid en biedt originele vormgeving met in het oog springende bewerkingen en finishes.
Furnishing the future, since 1899
Zimmer + Rohde, internationaal bekend om zijn verfijnd design en hoogwaardig interieurtextiel.
SolidNature‎‎ brengt de kracht van rock op een nieuwe manier tot leven: door een exclusieve interieurgeur en kunstwerk. Een luxueuze geur geïnspireerd op de rijkdom en lagen natuursteen.
Occhio is een van de meest innovatieve bedrijven in de verlichtingssector. Onze producten zijn uniek in design, functionaliteit en kwaliteit.
Mereno, meesterlijk in exclusieve keukens en interieurs! Maatwerk 100% Nederlands kwaliteitsproduct. Vakmanschap!
Maretti Lighting ontwerpt, produceert en levert betaalbare designverlichting.
De slankste geïsoleerde kozijnen op de markt.
De meest minimalistische high-end kozijnen bij u geleverd en gemonteerd.
Bij Tieleman Keukens zeggen we altijd: het kopen van een keuken moet een feest zijn. En onze adviseurs doen er alles aan om het feest voor u zo groot mogelijk te maken.

Leolux staat synoniem voor onderscheidend design. Hoog in kwaliteit, comfortabel en duurzaam. Geproduceerd met passie door professionals, een combinatie van traditioneel vakmanschap en geavanceerde technologie.‎

Bij Alphenberg draait alles om de passie voor leer. Wij houden van de natuurlijke, stoer-chique uitstraling, hoe het ruikt, hoe het voelt en vooral ook wat je er allemaal mee kan.

FritsJurgens laat je inspireren. Ontdek de eindeloze mogelijkheden die onze scharnieren te bieden hebben. Ontwerp taatsdeuren zonder beperkingen.‎

Nijboer brengt interieurwensen tot leven. Sinds 1992 realiseren we mooie en bijzondere interieurprojecten voor de zakelijke en particuliere markt.

Welkom in de wereld van openhaarden. Met meer dan 40 jaar ervaring adviseert Daniëls Openhaarden u graag in uw keuze voor een openhaard! 

MBI is al 76 jaar een toonaangevend en innovatief producent van betonnen gevel-, straat- en tuinstenen.

De Opera Domotica is een van de meest toonaangevende domoticaspecialisten van Europa. Wij zijn vooral actief in de residentiële sector. De kracht van ons bedrijf? Dat we u een totaalconcept kunnen bieden.

Ontdek de authenticiteit van Etagon. Etagon – exclusieve vloeren en wanden maakt uw dromen en fantasieën waar, als het gaat om leren vloer- en wandbekleding.

Arte is een gepassioneerd designer & fabrikant van gesofistikeerde muurbekleding.