De partners

Dit zijn dé partners van de designers in seizoen 3

AMB opgericht in 1965 en sinds die tijd actief in de afbouw en akoestische oplossingen. We ontwerpen, ontwikkelen, produceren en monteren akoestische design oplossingen. Doen we met veel passie en het liefst samen met de designers en ontwerpers.

We. Make. Difference.

Aquaco, in 1978 opgericht als beregeningsbedrijf, heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een one-stop-shop in watertechniekoplossingen voor tuinen en parken, openbare ruimtes, industrie en sportterreinen. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden professionele beregeningsinstallaties voor tuinen, parken, verticale tuinen en daktuinen. Maatwerk systemen, afgestemd op het inrichtingsplan van de architect, hovenier of het cultuurtechnisch bedrijf.
Cooloo ontwikkelt en produceert meubels en materialen voor interieur en bouw. Cooloo wil de vervuilende en conservatieve industrie disruptief veranderen met nieuwe technologieën, materialen en oplossingen in de vorm van coatings en afwerkingen. De circulaire material zijn gemaakt van lokale reststromen zoals leer, jeans en beton. In het Red Bull project zijn van Casper Schwarz vind je de Econcrete coating toegepast op de trap en vergaderhubs én de RealMetalRust akoestische panelen.
Dames2 is een projectmanagementbureau gespecialiseerd in herhuisvestingsprojecten. Wij coördineren de afbouwwerkzaamheden van kantoren in samenwerking met een interieurarchitect, adviseurs en uitvoerende partijen waarbij bewaking van planning, kwaliteit en budget de belangrijkste onderdelen zijn.

FritsJurgens laat je inspireren. Ontdek de eindeloze mogelijkheden die onze scharnieren te bieden hebben. Ontwerp taatsdeuren zonder beperkingen.‎

Gardens Beyond Imaginations creëert unieke en exclusieve buitenruimtes. Van een persoonlijk en op maat gemaakt ontwerp tot en met de complete realisatie. GBI biedt één aanspreekpunt tijdens het gehele traject. Het enige dat jij hoeft te doen is genieten
Green Stories
Voor bedrijven die op zoek zijn naar een veilig, comfortabel, duurzaam en kwalitatief hoogwaardig interieur in SCHEPEN of GEBOUWEN is onze onderneming de aangewezen partner. Ons familiebedrijf bestaat als sinds 1961. In deze periode zijn we gegroeid van een eenmanszaak naar een toonaangevend bedrijf in haar segment. Vanuit het centraal gelegen Werkendam, direct aan het water van de moderne Beatrixhaven, ontzorgen we met onze 150 vakkundige medewerkers onze klanten in binnen- en buitenland.
JUNG is eersteklas leverancier van moderne gebouwbeheertechniek voor verlichting, zonwering, klimaat, veiligheid, energiebeheer en multimediatechniek.  De bijbehorende bedienpunten, zoals schakelaars, contactdozen en tasters, die meestal in het zicht zitten, worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in vele bijzondere kleuren. JUNG biedt de producten aan in hoogwaardig kunststof, maar ook in verschillende uitvoeringen in echt metaal zoals RVS en Messing, en in alle 63 kleuren van Les Couleurs® Le Corbusier.
Smeulders Interieurgroep is gespecialiseerd in maatwerk interieurbouw. Dagelijks realiseren wij duurzame en hoogwaardige interieurs. Innovatief en onderscheidend. Voor nationale en internationale opdrachtgevers. Zowel voor particulieren als voor organisaties en de zakelijke markt.
Op kantoor wil je je thuis voelen. De kantoorbeleving heeft invloed op ons gevoel en gedrag. Met passie voor design en liefde voor de juiste materialen en kleuren ontstaat de juiste werksfeer en perfecte stijl. Met ruim 30 jaar ervaring is Plan Effect expert in het leveren van duurzame, maatwerk systeemwanden. Het design is afgestemd op jouw wens en samen creëren we de ruimte waarin we ons prettig voelen, de ruimte die ons verbindt. Want mensen op kantoor verbinden met ons design, dat is het ultieme effect van ons plan.

NewKantoor Ontwerp & Realisatie

  • Uniek ontwerp binnen tijdsbestek en budget
  • Ontzorgt: Aansturing van het gehele proces, van ontwerp tot realisatie
  • Tegen een heldere kostenvergoeding
  •  Wij garanderen de beste prijzen uit de markt; door rechtstreeks bij bijna alle fabrikanten in te kopen
  • Open calculatie; inzage in kosten en planning op ieder moment
  • Hoogwaardige duurzame en circulaire alternatieven in projecten
  • Specialisten in elektrotechniek, mechanica, moderne techniek en luchtzuivering in huis
  • Meer dan 25 jaar ervaring
GUIDED BY NATURE

Schellevis® produceert een uniek assortiment aan sierbestrating en elementen van beton. De natuur is hierbij onze belangrijkste inspiratiebron.Het gehele assortiment heeft dezelfde unieke uitstraling. In combinatie toegepast helpen ze elke buitenruimte te veranderen in een harmonieuze, tijdloze leefomgeving.

Wonderwall Studios is een creatieve studio die houten panelen voor allerlei oppervlakten ontwerpt en maakt. Ons werk draait om eerlijke en levendige materialen en duurzaamheid door hergebruik en upcycling. Voor dat teruggewonnen hout speuren we stad en land af op zoek naar bijzonder hout dat een tweede leven verdiend. Het hout dat we gebruiken halen we uit oude huizen, spoorwegbielzen, moerassen en overstock uit productieprocessen.

Second Life Better Life.

Zeno Products ontwerpt, produceert buitenhaarden, houtopslagen, buitenkeukens, verticaal tuinieren elementen, tuinverlichting, accessoires en maatwerk tuinobjecten van Cortenstaal, Aluminium, Magnelis of RVS, naar wens in vele RAL kleuren te leveren. Maatwerk maakt, naast een standaard assortiment, het grootste deel uit van ons werk. Ons bedrijf helpt haar klanten producten te ontwerpen/realiseren van vlakke plaat naar een 3D eindresultaat. Dutch Design en made in Holland! Daarnaast vertegenwoordigen we in Nederland 3 buitenlandse tuinverlichtingsbedrijven t.b.v de professionele tuinarchitecten en hoveniers.

Nijboer brengt interieurwensen tot leven. Sinds 1992 realiseren we mooie en bijzondere interieurprojecten voor de zakelijke en particuliere markt.

Edgar Heins, founder en CEO van Maretti Lighting, heeft ruim 35 jaar ervaring in de verlichtingsbranche. Met zijn visie en drive heeft hij Maretti Lighting uitgebouwd tot een voor Nederland uniek en onderscheidend verlichtingsbedrijf, dat focust op innovaties in techniek, duurzaamheid en design van verlichting.

TRIVIUM meesters in steen is kennis en service op het hoogste niveau. TRIVIUM ademt keramiek, natuursteen en beton en heeft met haar wereldwijde netwerk toegang tot duizenden materialen. Trivium heeft als missie om haar klanten op maat en op een persoonlijke manier de allerbeste producten te bieden. 

Hoeben RDM maakt onderdeel uit van het metaalrecyclingbedrijf Hoeben Metalen, dat al sinds 1893 bestaat. Na diverse verhuizingen vestigt Hoeben Metalen zich in 2010 uiteindelijk in Kampen, direct aan de Zuiderzeehaven. De combinatie van jarenlange ervaring in recycling én de unieke ligging aan het water zorgen ervoor dat Hoeben zich specialiseert in de ‘Recycling van Drijvend Materieel’. Hoeben RDM is geboren.

Boomkwekerij Ebben is sinds 1862 actief als producent van bomen en andere beplanting voor de realisatie van groenprojecten.
Van Gemert Zwembaden & Sauna’s brengt water in Topvorm. Sinds 1972 leveren en bouwen we zwembaden, sauna’s en complete wellness projecten. Wij laten ons niet begrenzen, maar zoeken altijd naar nieuwe mogelijkheden.